Home | SuperSportKategoria e Parë Java e 14-të në Kategorinë e Parë rezervoi një barazim spektakolar mes Tomorit vendas dhe Besës së Kavajës. 90-minutat e zhvilluara në Berat u... Kategoria e Parë Pas disfatës së fundit në kampionat ndaj Apolonisë, Flamurtari rikthehet te suksesi dhe këtë e bën në transfertë ndaj Luzit. Vlonjatët triumfuan me rezultatin... Kupa e Shqipërisë Janë mbyllur 8 ndeshjet e kthimit të fazës së 1/16-ave të Kupës së Shqipërisë, ku u përcaktuan edhe 8 skuadrat çerekfinaliste të këtij edicioni.... Teuta mposht në Niko Dovana me rezultatin 1-0 skuadrën e Erzenit dhe siguron biletën për në çerekfinalen e Kupës së Shqipërisë.
[futbolli=] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt live 30 janar
SuperSport: Home
[[TV!!]] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt falas 30 janar 2023
18-vjeçari luan si mbrojtës... Merkato Edhe pse Chelsea ishte skuadra që investoi më shumë në merkaton e dimrit, blutë vazhdojnë të rindërtojnë skuadrën dhe të mendojnë edhe për sezonin... Futboll Myrto Uzuni vijon me formën e shkëlqyer në La Liga 2 me fanellën e Granadas teksa sulmuesi i kombëtares shënoi një supergol nga jashtë...
Live në Oversport dhe Tibo: Si rreshtohen Tirana dhe Kukësi
Egnatia R vs KF Tirana Live Score and Live Stream - ScoreBat
Me sfidën e... Angli David de Gea, i cili ka bërë 517 paraqitje në pothuajse 12 vjet te United, i skadon kontrata gjatë verës dhe lojtari e klubi... Premier League Harry Kane, golashënuesi më i mirë në historinë e Spurs-ave (267 gola). 29-vjeçari, me golin që realizoi ndaj kampionëve në fuqi të Manchester City-t... Komplimenti më i madh që mund të thuash ndaj Marcus Rashford deri më tani është që sa herë ai zbret në fushën e lojës,... Rico Lewis është rritur në akademinë e Manchester City, ndërkohë që në verën e kaluar kaloi tek ekipi i parë.
((transmetim i drejtpërdrejtë<)) Partizani Tirana Egnatia
[[transmetim][[] Teuta Durrës Erzeni shiko live 3 shkurt 2023
[HD LIVE] Egnatia Skënderbeu drejtpërdrejt live 2 shkurt 2023
Eredivisie Ajax vijon formën pozitive me John Heitingën në stolin e skuadrës. “Harkëtarët” regjistruan fitoren e dytë radhazi në Eredivisie, teksa mposhtën me rezultatin e... Valon Ethemi ka realizuar golin e radhës në Turqi. 25-vjeçari shqiptar zhbllokoi sfidën Istanbulspor-Alanyaspor në minutën e 67’. Lojtari nga Tetova u nis në... Femrat Kupa e Shqipërisë për vajza ka luajtur ditën e sotme dy ndeshjet gjysmëfinale të edicionit 202-2023. Apolonia-Tirana dhe Partizani-Vllaznia ishin çiftet që zbritën në...
FK Egnatia vs KF Tirana - Oddspedia