“Vllaznia rival i drejtpërdrejtë, klasikja si derbi”, Orges Shehi
Një ndeshje në javë në ekranin publik, e nis Partizani-Egnatia
Mesatarisht verilindorët futen 15. 37 herë për ndeshje. E dyta që bën më mirë në këtë aspekt është Tirana e vendit të dytë, me një diferencë të vogël me Laçin dhe Partizanin. Vllaznia është e pesta për këtë statistike, para Dinamos dhe Kastriotit, që pasohen nga Teuta. Durrsakët gjithsesi këtë sezon kanë shënuar më shumë, edhe pse në zonën e kundërshtarit futen më pak se rivalët. Vetëm Skënderbeu e Egnatia janë më dobët në këtë aspekt deri në këtë moment të kampionatit.
(Transmetim televiziv###) Erzeni Teuta Durrës transmetim i
Lajmi i fundit/ Superiorja 'mbërrin' në RTSH: një ndeshje në javë në ekranin publik, e nis Partizani-Egnatia - Lapsi. alAtëherë kur dukej se transmetimi i futbollit shqiptar do të ishte vetëm nëplatformat me pagesë, me Oversport që ka blerë të drejtën e transmetimit të kampionatit të Kategorisë Superiore, surpriza ka ardhur nga RTSH. Një njoftim i papritur ka zbuluar se ndeshja mes Partizanit dhe Egnatias do të vijë në transmetim falas për të gjithë shikuesit në ekranin e RTSH Sport dhe RTSH 1. Duket një akord paraprak mes dy emitentëve me Televizionin shqiptar që do të marrë të drejtën e transmetimit të një ndeshje në javë të kampionatit elitar.
[transmeto##] Tirana Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 2022
Lajmi i fundit/ Superiorja 'mbërrin' në RTSH: një ndeshje në javë në ekranin publik, e nis Partizani-Egnatia - Lapsi. alAtëherë kur dukej se transmetimi i futbollit shqiptar do të ishte vetëm nëplatformat me pagesë, me Oversport që ka blerë të drejtën e transmetimit të kampionatit të Kategorisë Superiore, surpriza ka ardhur nga RTSH. Një njoftim i papritur ka zbuluar se ndeshja mes Partizanit dhe Egnatias do të vijë në transmetim falas për të gjithë shikuesit në ekranin e RTSH Sport dhe RTSH 1. Duket një akord paraprak mes dy emitentëve me Televizionin shqiptar që do të marrë të drejtën e transmetimit të një ndeshje në javë të kampionatit elitar.
(Futbolli>>) Kukësi Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 29
Rrezikshmëria e skuadra të Superiores, Kukësi e Egnatia “ekstremet” - Oversport NewsFSHF ka publikuar statistika interesante mbi garuesit në Abissnet Superiore. Përmes tyre mund të kuptohet edhe cila është skuadra më e rrezikshme, referuar shifrave sigurisht. Kukësi, i renditur në vendin e dytë pas 11 javësh kampionat, është ekipi që futet më tepër në zonën e rreptësisë së kundërshtarit.
((transmetim i drejtpërdrejtë<)) Partizani Tirana Egnatia